Wil je met je bedrijf de transformatie van goed naar geweldig maken? Lees dan verder!

Medewerkers zijn vaak vooral bezig met de inhoud van hun werk. Maar zijn ze zich ook bewust van je merk en hun rol als ambassadeur van jouw organisatie? Zijn ze genoeg betrokken en enthousiast? En handelen ze vanuit je merk en dragen ze het actief uit?

Met onze engagement-scan testen we in korte tijd hoe goed je medewerkers scoren op de kennis, houding en gedrag met betrekking tot je merk. De test maakt duidelijk waar verbeterkansen liggen, om een hogere beleving en meer new business te realiseren.

We bieden onze engagement-scan tot 30 juni 2018 aan voor een sterk gereduceerd tarief van €495,- (exclusief BTW) aan bedrijven die de transformatie van goed naar geweldig willen maken.

Na de engagement-scan kun je met de kansen aan de slag door deelname aan het engagement-programma Aanstekers, waarin we in een jaar je werknemers veranderen in merknemers.

Het engagement-programma Aanstekers is ontwikkeld door Caramel Business en Pitvis, in samenwerking met experts op het gebied van marketing, HR, organisatieontwikkeling en employer branding.  

Enthousiast? Of meer weten?

Bel of mail met:

Jasper van Bochove: 06 81 56 26 14, jasper@caramelbusiness.nl
Roderik Berghegen: 06 30 13 9682, roderik@pitvis.nl

Meest recente nieuws

 
“Ook een innovatieve
klantmagneet worden?”