“Een krachtig en praktisch traject met focus op meer nieuwe klanten”

Soms is je bedrijf toe aan een nieuwe impuls. Nieuwe klanten binnen halen gaat niet meer zo makkelijk, of er moet een nieuw product of dienst in de markt worden gezet. Maar hoe win je in deze tijd nieuwe klanten en welke kanalen zet je daarvoor in?

Inhoud MKB marketingactieplan

Als je deze vragen herkent is het hoog tijd voor het MKB marketingactieplan van Caramel. Een praktisch traject, speciaal voor MKB bedrijven met een aantal waardevolle interviews met jouw klanten en een paar krachtige sessies met de directie en een aantal van je medewerkers.

Stappen in het MKB marketingactieplan:

  1. Doelgroep
  2. Waarde propositie & merk
  3. Marketingactieplan
  4. Evaluatie

Kosten voor dit traject zijn 4.775,- Euro exclusief BTW en reiskosten. 

De opbrengst?

Een haarscherp beeld van jouw doelgroep, wat mensen bij bedrijven in deze markt nodig hebben, hoe je je kunt onderscheiden van de concurrentie met een sterk merk en aantrekkelijke belofte. En vooral hoe je makkelijker nieuwe klanten bereikt die bij je bedrijf passen, geloven in je toegevoegde waarde en het aan anderen doorvertellen.

Ga je voor het succes en groei van je bedrijf?

Succesvolle bedrijven als C-Job, Betty Blocks en Qlinx gingen je voor. Ga je ook voor succes en groei? Maak een afspraak en hoor meer over de kansen voor jouw bedrijf!

Diensten

Vraag hier het MKB Marketingactieplan aan

Velden met een * zijn verplicht
 
“Ook een innovatieve
klantmagneet worden?”