Ik ben initiator, directeur en eigenaar van Caramel en geloof heilig in de kracht van enthousiasme en samenwerking. Mijn inspiratie haal ik uit (persoonlijke) groei, concrete resultaten, tevreden en succesvolle klanten, interessante mensen, nieuwe inzichten, mijn gezin, vrienden, reizen en muziek.

“Smaakmaker in groei”

Gefascineerd ben ik door innovatie en groei. Mijn drive is om te zorgen dat de Caramel klanten commercieel resultaat bereiken door hun meest kansrijke klanten centraal te stellen.

Ik ben een paar jaar terug gegrepen door het gedachtengoed van Rijn Vogelaar dat hij in zijn boek "De Superpromoter, over de kracht van enthousiasme" op inspirerende wijze beschrijft. Als je in je bedrijf enthousiasme en je superpromoter centraal stelt, creëer je grote kansen voor het verhogen van klantbeleving en om te groeien, zeker in de B2B markt.  

Ik ben nieuwsgierig naar het verhaal achter het bedrijf, de oprichters, managers, medewerkers en klanten. De drijfveren en het gedrag van mensen vind ik uiterst fascinerend. Ik ben zeer leergierig en gericht op verbetering en daardoor goed op de hoogte van de trends in marketing en in de markt van mijn klanten.

Ik hoor vaak van anderen dat ik enthousiast en een prettig persoon ben om mee te sparren en samen te werken. Een keer een kop koffie drinken?

Email:jasper@caramelbusiness.nl
Telefoon:06 - 815 62 614

Ons team

  • Jasper: “Smaakmaker in groei” Gefascineerd ben ik door innovatie en... lees verder 
  • Roderik: “smaakmaker in merkbouw” Graag werk ik samen met partijen... lees verder 
  • Peter: “Smaakmaker in business-sturing” Ik voel me een database... lees verder 
  • Roel: “Creatieve smaakmaker” Graag neem ik plaats op de stoel van... lees verder 
 
“Ook een innovatieve
klantmagneet worden?”