Ik ben initiator, directeur en eigenaar van Caramel en geloof heilig in de kracht van enthousiasme, samenwerking en commerciële innovatie waarbij de klant (beleving) altijd centraal staat.

Als klantgerichte marketing strateeg met 20 jaar ervaring help ik graag B2B bedrijven die naar de volgende fase willen groeien door hun doelgroep en hun ideale klanten (superpromoters) centraal te stellen.

“Smaakmaker in groei”

Ik ben een paar jaar terug gegrepen door het gedachtengoed van Rijn Vogelaar dat hij in zijn boek "De Superpromoter, over de kracht van enthousiasme" op inspirerende wijze beschrijft. Als je in je bedrijf enthousiasme en je superpromoter centraal stelt, creëer je grote kansen om te groeien door het verhogen van klantbeleving, zeker in de B2B markt.  

Klanten, medewerkers betrekken en ambassadeurs (superpromoters) identificeren bij ontwikkelen en implementeren van effectieve marketing en een optimale klantbeleving is mijn specialisme.

Mijn inspiratie haal ik uit (persoonlijke) groei, concrete resultaten, tevreden en succesvolle klanten, interessante mensen, nieuwe inzichten, mijn gezin, vrienden, reizen en muziek.

Veel affiniteit heb ik met innovatieve B2B bedrijven in Telecom, ICT, research of engineering. Ik heb een voorkeur voor ambitieuze bedrijven die nieuwe keuzes moeten maken, willen herpositioneren en zich daarbij realiseren dat de relatie met de klant centraal stellen essentieel is voor succesvolle marketing en een optimale klantbeleving.

Een keer een kop koffie drinken?

Email:jasper@caramelbusiness.nl
Telefoon:06 - 815 62 614

Ons team

  • Jasper: “Smaakmaker in groei” Ik ben een paar jaar terug gegrepen... lees verder 
  • Peter: “Smaakmaker in business-sturing” Ik voel me een database... lees verder 
  • Roel: “Creatieve smaakmaker” Graag neem ik plaats op de stoel van... lees verder 
 
“Jouw bedrijf laten
groeien door enthousiasme?”