Mijn hart gaat sneller kloppen als ik zie dat marketing- en verkoopkansen niet of onvoldoende benut worden. Klanten met goede marge ... maar niet allemaal. Verkopers met prima targets ... maar niet iedereen.  

“Smaakmaker in ambitie”

Ik wil dat mijn opdrachtgevers hun commerciële ambities kunnen waarmaken. Dat betekent dat ik binnen de organisatie van mijn opdrachtgever het nog niet benutte marketing- en verkoop potentieel benoem. Samen met directie of management zorg ik voor haalbare doelstellingen, een slimme werkende aanpak en meetbare verbeteringen.

Het resultaat? In termen van geld: meer margerijke omzet. In termen van geluk; meer tevreden klanten voor de opdrachtgever en meer verkoopplezier bij zijn medewerkers.

Ik ben een kritische luisteraar met een scherp oor voor kansen. Ik hou van een eerlijke maar wel pittige en in sommige situaties ook confronterende aanpak. Tenslotte hou ik van het verrassende; buiten de gebruikelijke wegen de oplossing zoeken. Naar mogelijkheden die er op het eerste gezicht niet zijn. 

Email:peter@caramelbusiness.nl
Telefoon:06-309 64 026

Ons team

  • Jasper: “Smaakmaker in groei” Ik ben een paar jaar terug gegrepen... lees verder 
  • Peter: “Smaakmaker in business-sturing” Ik voel me een database... lees verder 
  • Roel: “Creatieve smaakmaker” Graag neem ik plaats op de stoel van... lees verder 
 
“Jouw bedrijf laten
groeien door enthousiasme?”