“Ben jij een enthousiaste en resultaatgedreven ondernemer?”

Caramel Business groeit in klanten en opdrachten en zoekt ondernemers die willen meebouwen aan de groei van innovatieve B2B bedrijven. Wij zoeken versterking om de groei van ons bureau en onze klanten te kunnen realiseren!

Wat doen we?

Caramel heeft een sterke propositie voor innovatieve B2B bedrijven. Wij helpen technische, innovatieve bedrijven in het Middenbedrijf met slimme producten en diensten meer smaak te brengen in hun marktbenadering. Wij noemen het “groei door klantactivatie”. Veel technische bedrijven laten juist daar kansen liggen.

Onze ambitie is om die bedrijven te helpen met groeien, op een slimme manier die minder kost en veel leuker is. Enthousiasme activeren binnen het bedrijf, bij klanten, partners en relaties speelt daarin een cruciale rol. Zie ook onze blog.  

Wie zoeken we?

Ben jij een enthousiaste en resultaatgedreven ondernemer, ZZP-er en een specialist op jouw vakgebied in strategie, online marketing of business development? Wil je smaakmaken in bijvoorbeeld een rol als databasemarketeer, salesspecialist, online strateeg? Geloof je dat voor commercieel succes een goed product of dienst niet genoeg is, maar vooral de mens centraal moet staan? Ben je bekend met het gedachtengoed van Simon Sinek, Rijn Vogelaar en Pine & Gilmore? Heb je een groot netwerk, woon en ben je actief in de omgeving van Amsterdam en zoek je aansluiting bij een ambitieus Amsterdams B2B bureau waarmee je op projectbasis samenwerkt? Dan praten we graag verder met jou!  

Interesse? Neem contact op!

Stuur een korte mail met je achtergrond, rol, ambitie en motivatie naar Gerdien en Jasper via info@caramelbusiness.nl en we nemen contact met je op! 

 
“Jouw bedrijf laten
groeien door enthousiasme?”