Op maandag 7 maart vond de eerste editie plaats van Aanstekers Gezocht! - samen met en voor ruim 40 medewerkers, vrijwilligers en bestuursleden van Eigenwijks. Aanstekers gezocht! is een nieuw interactief en inspirerend enthousiasme event van een dagdeel, in je eigen organisatie of een locatie naar keuze.

Ervaringen

De eerste editie van Aanstekers gezocht was voor ruim 40 medewerkers en relaties van Eigenwijks. 87,5 % was enthousiast tot zeer enthousiast over het evenement. En 82,4% gaf aan veel te hebben geleerd en vond het na afloop makkelijker om enthousiast over Eigenwijks te delen met anderen.

Ahmed Afkerin van Eigenwijks: "Mooie bijeenkomst! Goed om bewust te raken van wat enthousiasme is en wat voor kettingreactie het kan veroorzaken! Roderik, Jasper en Gerdien bedankt voor jullie enthousiasme en fijn dat wij hier samen iets moois hebben neergezet!"

Kijk op www.aanstekersgezocht.nl voor foto's van het eerste event Aanstekers gezocht!

Voor wie?

Aanstekers gezocht! is speciaal ontwikkeld voor:

  • Ambitieuze bedrijven die hun organisatie willen laten groeien door enthousiasme;
  • Groepen van 30 tot 100 personen. 

Resultaat

In een dagdeel realiseer je als organisatie de volgende doelen:

  • Verbinding en richting: de neuzen zelfde kant op in je organisatie
  • Een heldere een aanstekelijke pitch voor deelnemers door praktisch te oefenen met elkaar
  • Medewerkers leren over de kracht van een persoonlijke drijfveer of de ‘why’ en het belang van hun eigen enthousiasme voor de groei van uw organisatie
  • Medewerkers leren over het belang van ‘superpromoters’ en hoe ze actiever kunnen bijdragen aan het creëren van meer ‘superpromoters’. 

Meer weten?

Kijk op de speciale Aanstekerspagina of bel of mail met:

 

 
“Jouw bedrijf laten
groeien door enthousiasme?”