De Kracht van Enthousiasme is een collectief van gedreven ondernemers die heilig geloven in de kracht van enthousiasme. Daarom hebben we onszelf ook zo genoemd. 

De kracht van enthousiasme actief inzetten

De superpromoter is de personificatie van de kracht van enthousiasme. Superpromotors bevelen organisaties aan en inspireren hun omgeving tot imitatiegedrag. Het aanstekelijke enthousiasme van de superpromotor is van levensbelang voor bedrijven. Het enthousiasme van de Superpromoter zorgt voor behoud van bestaande klanten en aanwas van nieuwe klanten. Kortom, superpromotors realiseren omzetgroei.

“Succesvolle bedrijven creĆ«ren enthousiasme”

De Kracht van Enthousiasme heeft een concrete aanpak voor het vergroten van enthousiasme en het aandeel superpromoters met een hogere omzet tot gevolg.

De aanpak richt zich niet alleen op de dingen die beter kunnen, maar stimuleert juist die zaken die al goed gaan tussen organisatie, klant en medewerkers. Met extra aandacht, enthousiasme en energie. Het aangaan en onderhouden van een duurzame dialoog zorgt voor langdurige relaties waar de vonken van enthousiasme van afspringen. Relaties waar iedereen beter van wordt.

Klantbelofte 

  • Advies met strategische basis.
  • Altijd innovatieve benadering
  • Maatwerk oplossingen – afgestemd op klantsituatie en zoveel mogelijk co-creatie ontstaan (met opdrachtgever en/of eind gebruikers).
  • Waar gewenst ook implementatie met praktisch toepasbare tools.
  • Resultaatgericht (vaak ook deels op basis van performance afrekenen)
  • Enthousiasme gegarandeerd - de Superpromoter aanpak, in al zijn vormen en facetten staat garant voor inspiratie en enthousiasme en is een feest van beleving.

Zie ook de website voor cases en diensten van De Kracht van Enthousiasme

 
“Jouw bedrijf laten
groeien door enthousiasme?”