“Zicht op kansen die de groei van je bedrijf versterken”

Gevestigde organisaties gaan failliet en disruptors maken de concurrentie heviger.

Ondernemen met de mens centraal maakt echter je B2B organisatie relevanter en wendbaarder. Want het gaat niet meer om alleen je product of jouw kennis, maar hoe jij voor je klanten en medewerkers het verschil maakt. 

Een optimale klantbeleving en bevlogen medewerkers zorgen voor onderscheidend vermogen - en groei door enthousiaste en loyale klanten. Bovendien kom je als B2B bedrijf makkelijker aan nieuw talent in de arbeidsmarkt. 

Maar ondanks de grote beloftes van klantbeleving en initiatieven om medewerkers te betrekken lukt het maar weinig organisaties om substantieel te groeien en betere resultaten te halen. Hoe komt dat?

Het ontbreekt vaak aan echte commitment bij de leiding en aan structuur en planning. Want wat is je visie op de klant en op de medewerker? En waar begin je met mensgericht ondernemen en hoe ga je verder? De groeiscan helpt je daarbij!

Wat houdt de groeiscan in? 

  • De groeiscan stelt een diagnose over waar je als organisatie staat wat betreft mensgerichtheid. De scan brengt in kaart wat al goed gaat en welke onderwerpen verbetering nodig hebben. Denk aan onderwerpen als de beleving van je merk en organisatie, mate van onderscheidend vermogen, cultuur, leer- en groei vermogen, inzicht in behoeftes en betrokkenheid van klanten en medewerkers;  
  • De groeiscan creëert inzicht in de groeikansen die er zijn;
  • De groeiscan creëert een goede basis voor besluitvorming om richting te bepalen hoe je mensgerichtheid meer in het DNA van jouw organisatie krijgt; zodanig dat het ook voelbaar is voor je medewerkers en je klanten.

Aanpak:

  • Intake, organisatie- en marketingscan en enkele interviews met klanten, medewerkers en directie;
  • Presentatie conclusies en aanbevelingen: groeikansen, quick wins, strategische richting; 
  • Optioneel: Representatief klant- en medewerkersbetrokkenheid onderzoek (online en interviews).

Investering: 3.950 Euro (exclusief optie)

Wil je serieus aan de slag met mensgedreven groei van jouw organisatie?

Neem dan contact op met Jasper van Bochove, 06 - 815 62 614 of mail jasper@caramelbusiness.nl

 
“Ook een innovatieve
klantmagneet worden?”