“Recept voor activeren van je meest enthousiaste klanten”

Wanneer je marketingstrategie op orde is, je duidelijk kan vertellen waar jouw organisatie voor staat en je weet wie je superpromoters zijn dan ben je heel ver. Maar nu wordt het tijd om creatieve concepten te bedenken om superpromoters te activeren! 


Superpromoters activeren biedt kansen

  1. Superpromoters bepalen het succes van een organisatie. Enthousiaste klanten zijn loyaler, zorgen ervoor dat er positief over je bedrijf wordt gesproken en dat er nieuwe klanten worden aangebracht. Superpromoters hebben dus een positief effect op de omzet en reputatie van een bedrijf.
  2. Superpromoters leren je wat je goed doet. Het is ontzettend motiverend om van superpromoters te horen waarom ze zo enthousiast over je zijn. De superpromoters zijn kritisch en betrokken en geven veel feedback waar je organisatie kan verbeteren. Hun enthousiasme is echter zeer motiverend om de kansen op te pakken. 
  3. Superpromoters zijn een ideale kandidaat voor co-creatie trajecten. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuw product, de ideale customer journey, een marketingcampagne of een nieuwe strategie. Superpromoters zijn bereid om hieraan mee te werken, ze hebben de expertise en interesse en weten ook goed wat hun sociale omgeving zou willen. Ze zijn daardoor in staat om niet alleen namens zichzelf mee te denken maar ook namens hun omgeving. Hun invloed is goud waard. 

 Hoe activeren we Superpromoters?

Superpromoters delen graag hun enthousiasme met anderen, maar doen dat niet vanzelf. Delen en aanbevelen doen ze pas in de juiste context en op de belangrijkste contactmomenten. Goede activaties dienen je merk, je meest belangrijke enthousiaste medewerkers en je klanten. 

Caramel start met een activatieplan dat focus en richting geeft aan de kansen met superpromoters en bovendien zorgt voor realisatie van je doelstellingen. Maar een plan is uiteraard zo goed als de uitvoering ervan. Caramel borrelt van de creatieve ideeën en concepten, en werkt samen met een select netwerk van creatieven om alle concepten uit te werken tot concrete activatie campagnes via zowel social media als meer traditionele off-en online kanalen en middelen. Altijd met als resultaat betrokkenheid en enthousiasme.

 

Diensten

Vraag hier het Superpromoter activatie traject aan!

Velden met een * zijn verplicht
 
“Ook een innovatieve
klantmagneet worden?”