“Ik bruis van enthousiasme!”

Marin Heideman, directeur Digistate en bestuurslid ISPConnect:

"Tijdens de laatste sessie zijn wij enkele punten uit de eerdere sessies concreet gaan maken, en dat is waar het leuk wordt! Nu zie je ook echt de ideeën concreet worden, inclusief deadlines en actieplannen!

Ik wist vooraf niet dat het zo nuttig kan zijn (en ook leuk!) om dergelijke sessies te houden. Ik bruis van enthousiasme en vertel onze leden en potentiele leden heel graag welke richting we op gaan!"

Gerben van Leeuwen, directeur Argeweb en bestuurslid ISPConnect:

"Door middel van een aantal goede sessies (die ik iedere organisatie, ook commercieel kan aanraden) hebben we een fictief persoon gecreerd waar we ons de komende tijd op gaan focussen. Deze “Jeroen” is een hostingondernemer en kan met ISPConnect tijd en frustraties besparen, netwerken, minder uitgeven en de minder leuke dingen van het ondernemen uitbesteden. En daar bovenop dan ook nog een hele leuke gezellige BBQ!

Ook hebben we heel creatief een paar moodboards gemaakt over hoe wij denken dat de leden nu naar ons kijken (niet actief, kinderschoenen, nog weinig marktaandeel) en waar we naar toewerken de komende jaren (succes, geschillencommissie, hulp bij recht, politieke stem, geld besparen, ontzorgen). Ambitieus, maar wel nodig en haalbaar."

 
“Jouw bedrijf laten
groeien door enthousiasme?”