“We kunnen nu nog beter inspelen op de wensen van onze klanten”

Customer Journey traject

In mei en juni 2016 vond een customer journey project plaats met de focus op het verbeteren van de klantbeleving van potentiële klanten in een aantal groeisegmenten. Via workshops en interviews is de ideale customer journey ontwikkeld en zijn ideeen bedacht om voor potentiële NIZO klanten het verschil te kunnen maken. 

"Door het samen creëren van persona’s en het in kaart brengen van de customer journey heeft Caramel ons verder gebracht in onze strategische marketing aanpak en het effectief inzetten van onze online kanalen. Jasper en Gerdien hebben ons niet alleen heel efficiënt door dit traject heen geleid, maar ook met hun “out-of-the box” aanpak op nieuwe ideeën gebracht die we gelijk kunnen toepassen".

Anneke Postema
Manager Marketing and Communication
NIZO Food Research BV 

“De snelheid van werken van Caramel is opvallend en verfrissend. Bij NIZO hebben wij de ‘customer journey’ in kaart gebracht op basis van hoe wij zelf de verschillende stappen in een klantacquisitie proces inschatten en vervolgens heeft Caramel contact opgenomen met klanten om hun beleving van dit proces in kaart te brengen. Dit heeft ons helder gemaakt wat de ‘momenten van de waarheid’ voor onze klanten zijn en hier kunnen wij ons meer gaan focussen zowel online als via traditionele contactmomenten. Ons slagingspercentage zal naar verwachting vergroot kunnen worden en lead times kunnen verkort worden.”

Nils Hijlkema
Business Development manager
NIZO Food Research BV

 

"Caramel heeft ons geïnspireerd in het beter benutten en creatiever omgaan met belangrijke beslismomenten van onze opdrachtgevers!"

Danielle Trappenburg-Eelkman Rooda
Business Development manager
NIZO Food Research BV

 

Superpromoteronderzoek

In 2014 heeft Caramel voor NIZO Food Research een Superpromoteronderzoek uitgevoerd. 

"Caramel heeft ons inzicht gegeven in wat onze Superpromoters over NIZO zeggen, waardoor we nog beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. 

Samenwerken met Caramel betekent samenwerken met een professioneel team met veel ervaring en kennis van zaken, een pro-actieve houding en een projectmatige aanpak waardoor onze doelstellingen en deadlines gehaald zijn".

Martine van der Mast-Ritsema
Business Development manager
NIZO Food Research BV

 

Lees hier de hele case

 

 
“Jouw bedrijf laten
groeien door enthousiasme?”