“Openprovider verovert de hosting wereld”

Over Openprovider

Openprovider is een begrip in de hostingwereld. De partij is ontstaan uit Netnation Europe (1997) en voorziet in een platform waarin grote aantallen domeinnamen met vrijwel alle denkbare extensies snel en eenvoudig geregistreerd kunnen worden. Iets wat voor de lancering van Openprovider nog ondenkbaar was, zeker binnen de Nederlandse markt. Daarnaast biedt Openprovider alle noodzakelijk hosting-gerelateerde diensten om een breed scala aan klanten te ondersteunen bij hun business. Openprovider is een jonge, ambitieuze organisatie, is beroemd om haar combinatie van beauty & brains en heeft grote, internationale ambities. 

Openprovider klantbelevingstraject "Conquering the Hosting World!"

In 2012 besloot Openprovider de strategische focus, naast new business, verder te verleggen naar bestaande klanten en klantbeleving. Hoe creëren we focus op ambassadeurs? Voor Openprovider voerden we een volledig klantbelevingstraject uit, met daarin aandacht voor de strategische richting voor de komende jaren. Uit de 0-meting onder bestaande klanten bleek waar ruimte voor verbetering was, maar ook dat Openprovider over een robuuste schare ambassadeurs beschikt.

Van de top van Rotterdam naar de top van de wereld

Passend bij het ambitieniveau van Openprovider vond de eerste strategische sessie met het hele Openprovider team plaats in de Euromast. Het vergezicht over de Mainport van Holland inspireerde het team om een ambitieuze visie en bijpassende missie te ontwikkelen. We bepaalden de belangrijkste doelgroepen en creëerden doelgroep inzichten en besteden aandacht aan de merkidentiteit van Openprovider.

Op ontdekkingsreis met ambassadeurs

In de zomer van 2012 organiseerden we een klantevent waarbij Openprovider een select aantal ambassadeurs én prospects het hemd van het lijf vroeg over ervaren en verwachtte dienstverlening. Dit leidde tot een drietal belevingsconcepten en tientallen verbeter ideeën voor momenten van de waarheid, opgesteld op basis van input van klanten en het Openprovider team. Aanwezige prospects kregen een goed beeld van de dienstverlening en live positieve reviews van de deelnemers, waardoor de keuze voor Openprovider wel heel makkelijk werd. Openprovider heeft een aantal van de  verbeterpunten direct geïmplementeerd, grotere trajecten lopen nog.

Hello world!

In 2013 opende Openprovider naast haar vestiging in Rusland ook in Spanje haar deuren en zette ze de volgende stap richting haar doel: "Openprovider, Conquering the Hosting World!"

Klanten

Oriënterend gesprek

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek!

afspraak maken
 
“Jouw bedrijf laten
groeien door enthousiasme?”