“Vanthek International lanceert met hulp van Caramel nieuwe vijftalige website ”

Vanthek International heeft samen met Caramel een nieuwe, meertalige website gelanceerd als eerste stap in de internationale marketingstrategie. 

Aanleiding

Vanthek International is een allround funderingspecialist en maakt voor het internationaal uitvoeren van damwand- en funderingsprojecten, gebruik van de ervaring en innovatieve technieken binnen de Van ’t Hek Group.

De Van ’t Hek Group is marktleider in Nederland op het gebied van talrijke grote funderingsprojecten. Van ’t Hek is betrokken geweest bij de omvangrijke restauratie van het Rijksmuseum in Amsterdam.

Bedrijven in diverse landen in de wereld hebben behoefte aan de hoogwaardige expertise, ervaring en materieel van de Van ’t Hek Group. Vanthek International heeft Caramel gevraagd om de marketingstrategie te ontwikkelen voor de nieuwe internationale activiteiten, om daarmee de kansen te gaan verzilveren.  

Aanpak

In eerste instantie ligt de focus op het ontwikkelen van een nieuwe meertalige website. Hierbij is in een aantal workshops stilgestaan bij de keuze voor geografische markten, doelgroepen en kansrijke product-marktcombinaties.

Caramel heeft geadviseerd over de positionering en inrichting van de website en heeft de door Van ’t Hek geschreven webteksten geredigeerd. De website is in samenwerking met Webvalue ontwikkeld. 

Resultaat

In de website van Vanthek International staan de behoeftes van specifieke doelgroepen, hun unieke koopargumenten en de kernwaarden van Van ’t Hek centraal. Door in de hele site met heldere en aansprekende quotes te werken krijgen de bezoekers een helder beeld van waar Vanthek International voor staat. Tot slot heeft Caramel gezorgd dat de website vertaald is in het Engels, Spaans, Portugees, Duits - en binnenkort Russisch. Op deze manier kan met bedrijven in de belangrijkste markten in hun eigen taal gecommuniceerd worden. Zo worden de drempels om zaken te gaan doen enorm verlaagd en nemen de kansen voor Van ’t Hek toe!

Klanten

Oriënterend gesprek

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek!

afspraak maken
 
“Ook een innovatieve
klantmagneet worden?”