“We hebben door Caramel meer focus gekregen binnen de markt voor industriĆ«le veren”

Barrie Goenee, Directeur van Technische Verenfabriek VIOD heeft een intensief traject met Caramel Business doorlopen. Hierbij werden klantinterviews gehouden en is tijdens workshops een flink deel van het team betrokken.

Goenee vertelt: Marketing vinden wij bij VIOD best moeilijke materie. Gerdien en Jasper zijn geduldig en respectvol en hebben ons geholpen om het transparant en duidelijk te maken. 

Wat veel indruk maakte is dat Caramel verrassende methodes gebruikt en dat we door hen echte inzichten hebben gekregen. Wij zijn daardoor van het pure product denken afgestapt. We hebben onze succesverhalen gedeeld en realiseerden ons dat voor de klant onze maatwerkveren slechts een onderdeel van de oplossing zijn. Het kunnen meedenken en adviseren over de gehele oplossing in combinatie met onze service is voor de klant vaak doorslaggevend. We hebben bij VIOD meer focus gekregen binnen de markt voor industriële veren en gaan veel pro-actiever te werk.

Onze medewerkers hebben nu een beter oor voor hoe we onze klanten beter kunnen helpen bij hun vraagstukken. En onze klanten waarderen dat we zo serieus bezig zijn om voor hen het verschil te maken.

We zijn met Caramel een mooie samenwerking gestart en hebben veel vertrouwen in de commerciële resultaten voor VIOD!”

 
“Jouw bedrijf laten
groeien door enthousiasme?”