Vanuit klant- en merkperspectief ontwikkel ik groei en toekomstbestendigheid. Dat doe ik voor en met de organisatie en haar stakeholders. Mensgericht en datagedreven. Continu verbeteren vanuit gezonde ambitie.

“MENSGERICHTE, DATADRIVEN MARKETINGSTRATEEG”

De centrale vraag is vaak eerst: Wat willen we nou écht bereiken en waarom? Ik help een visie en missie formuleren of aanscherpen - en doorleven. En vooral: te vertalen naar een concrete aanpak en actie. Nu, (van)uit de waan van de dag. Leren en groeien door te doen.

Ik werk vanuit een feitenfundament aan onderscheidende positionering, slimme strategie en impactvolle activiteiten. Zodanig dat klanten en medewerkers zich verbonden voelen. Wat het oplevert? Duurzame waarde voor de klant en voor de organisatie.

In mijn werk stimuleer ik innovatie, teamwork en persoonlijke ontwikkeling via co-creatie. Ik zorg dat het in- en extern werkt en resultaat oplevert. Daarbij combineer ik ondernemerschap met creativiteit en communicatiekracht. Mooie dingen maken die werken. En een lach op de gezichten toveren!

Telefoon:(06) 22 07 57 91

Ons team

  • Jasper: “B2B Marketing Strateeg” Ik help algemeen en commercieel... lees verder 
  • Michiel: “MENSGERICHTE, DATADRIVEN MARKETINGSTRATEEG” De centrale vraag is vaak eerst: Wat... lees verder 
  • Frank: “Navigator van leiders bij gezonde groei” Ambities realiseren doe je in 2 fasen.... lees verder 
  • Roel: “Creatief puur sang” Graag neem ik plaats op de stoel van... lees verder 
 
“Jouw bedrijf laten
groeien door enthousiasme?”