Ik geloof in de kracht van klantkennis, meten is tenslotte nog steeds weten!

“Specialist in business-sturing”

Het is heerlijk om ondernemers enthousiast te maken over het analyseren van hun eigen data en zodoende "klantkennis te maken". De nieuwe inzichten inspireren om de strategische koers te wijzigen of direct enthousiast nieuw beleid te maken. Nieuwe inzet voor nieuwe omzet. Niet eenmalig, maar permanent analyseren en de inzichten 1-op-1 naar klanten vertalen. Met triggers acties automatisch laten uitvoeren. Zo zie ik het toekomstige pad naar duurzame groei. 

Het mooiste vind ik om een eigenzinnige data-analyse aanpak (ik noem dat het "filmen van data") te mixen met de inzichten die komen uit persoonlijke klant- en medewerker-interviews. Met dat mengsel heb je de ingrediënten om de potentie van superpromoters concreet te maken. Zodat Caramel klanten op de groei en ontwikkeling van hun superpromoters kunnen sturen om groei van hun business te versnellen of richting te geven.

Ik ben opgeleid als marketing strateeg (NIMA-C) met rijke ervaring in Database Marketing, CRM en E-commerce. Ik ben altijd enthousiast geweest over de analytische meetbare kant van het (direct)marketing vak, maar ik zorg ervoor dat merkbeloftes meer dan waar gemaakt worden. Zo heb ik super enthousiaste klanten gemaakt.

Hedendaagse Kunst en Design inspireren mij, die eigentijdse verbeelding geeft een enorme impuls om in mijn business leven de marketing te vernieuwen. 

Ik zie uit naar een kennismaking!

 

 

Email:peter@caramelbusiness.nl
Telefoon:06-5478 4030

Ons team

  • Jasper: “B2B Marketing Strateeg” Ik help algemeen en commercieel... lees verder 
  • Michiel: “MENSGERICHTE, DATADRIVEN MARKETINGSTRATEEG” De centrale vraag is vaak eerst: Wat... lees verder 
  • David: “Merkstrateeg van binnen naar buiten” Ik geloof dat autoriteit pas echt... lees verder 
  • Frank: “Navigator van leiders bij gezonde groei” Ambities realiseren doe je in 2 fasen.... lees verder 
  • Roel: “Creatief puur sang” Graag neem ik plaats op de stoel van... lees verder 
  • Peter: “Specialist in business-sturing” Het is heerlijk om ondernemers... lees verder 
 
“Ook een innovatieve
klantmagneet worden?”