“Never a dull moment bij Caramel!”

Bij Caramel Business is er never a dull moment.

Gerdien gaat per 1 juli Caramel verlaten. Ze gaat 3 dagen per week aan de slag met een uitdagend project als kwartiermaker bij de Raad voor de Rechtspraak in Utrecht.

Hierbij kan ze haar customer experience achtergrond uitstekend inzetten. Door deze functie krijgt Gerdien meer tijd voor haar gezin en ruimte om te werken aan een nieuw concept. We wensen haar veel succes in haar nieuwe rol.

Jasper vindt het uiteraard jammer dat Gerdien een ander pad kiest, maar heeft respect voor haar keuze. Hij is blij met wat hij met Gerdien met Caramel heeft bereikt. Veel innovatieve bedrijven benutten nu de groeikansen door het enthousiasme van superpromoters of zijn daar over in gesprek met Caramel. Ook is er een sterk team van smaakmakers en partners waar Caramel regelmatig mee samenwerkt. Jasper heeft veel zin om voor mooie klanten als bijvoorbeeld NIZO Food Research en T-Mobile uitdagende klussen te doen waarbij de klant en superpromoters centraal staan.

Met de kennis en ervaring binnen het team van smaakmakers van Caramel met marketingstrategie, branding, art direction, activatie en customer experience kunnen deze kansen uitstekend benut worden!

 

Over ons

 
“Jouw bedrijf laten
groeien door enthousiasme?”